Qui som?

Qui som?

Ca (OH)2 Estucs. S.L., neix fruit de l’experiència assolida durant més de 10 anys en la cura del nostre patrimoni arquitectònic.

Ca (OH)2, compta amb professionals i tècnics degudament formats en coneixement i aplicació de materials tradicionals per a la intervenció en arquitectura històrica catalogada, i d’interès cultural.

L’equip de treball de Ca (OH)2 té capacitat i experiència reconeguda per donar resposta a qualsevol tipus de projectes de restauració i conservació preventiva en béns culturals, tant de petit com de gran format.

La passió i l’interès per l’arquitectura històrica, ens han servit per adquirir un seguit de competències i coneixements que ens ajuden a realitzar el nostre treball en la recuperació del patrimoni monumental.

Som professionals i tècnics especialitzats en restauració i conservació preventiva, en particular, d’elements ornamentals i arquitectònics d’edificis històrics i catalogats com a béns d’interès cultural.

L’equip de Ca (OH)2, ofereix solucions adaptades a les necessitats i requeriments de cada projecte, donant respostes que compleixen les normatives vigents en tots el àmbits, respectant l’obra, el seu suport i els valors originals i antics.